G-plek
Wanneer ik precies van het bestaan van de G-plek hoorde weet ik niet meer, ik was waarschijnlijk al in de twintig. Het eerste ‘G-plek zelfonderzoek’ herinner ik me nog wel. Onder enthousiaste aanvoering van mijn vriendje bevoelde ik mijn vagina, maar helaas zonder succes. Mijn vriendje probeerde het ook eens maar ik voelde niks bijzonders, laat staan dat ik in extase raakte. Ik was ervan overtuigd dat ik geen G-plek had.

Dat veranderde pasgeleden. Voor het eerst las ik gedetailleerde informatie over de G-plek. Waar het precies zat, en hoe je erbij kon komen. Dat het stimuleren ervan kon aanvoelen alsof je moet plassen. Dat gevoel herkende ik van een bepaald standje wat we wel eens deden. Uit angst dat ik het bed onder zou plassen veranderden we dan altijd prompt van standje. Maar mijn nieuwsgierigheid was gewekt.

Mijn vriendje ging met hernieuwd enthousiasme aan de slag: hij onder, ik boven, licht achteroverhangend aan de spijlen van het bed. Voor de zekerheid hadden we een dikke handdoek neergelegd. Het zal je maar gebeuren dat je het bed per ongeluk tòch onderplast.Al gauw kwam het bekende gevoel ‘ik moet plassen’ tevoorschijn, maar in plaats van de stoppen gingen we juist harder tekeer. Het bed trilde ervan. Het plasgevoel verdween langzaam en maakte plaats voor een ongekende vaginale sensatie. Na enkele minuten had ik mijn eerste G-plek orgasme: het voelde anders van een clitoraal orgasme, maar zeker net zo lekker.

De G-plek: ik heb er dus wel één! Wil jij ook je G-plek ontdekken? Surf naar de cursus! Jolanda H.


Bel met je vaste of mobiele telefoon 0900-26 65 266 (1,15 euro) en voer de code hieronder in:

 

Vanuit België bel je met je vaste of mobiele telefoon 0909-00069 (1,24 euro, alleen voor abonnees van KPN en Telenet Netwerk) en voer de code hieronder in:

 - klik hier -

Ga naar de lekkerste G-plek vibrators bij Christine Le Duc