Welkom op g-plek.nl, een licht erotische en informatieve site over de G-plek en vrouwelijke ejaculatie.

Veel vrouwen èn mannen weten helaas niet waar ze de G-plek kunnen vinden, en wat voor orgasmen deze plek teweeg kan brengen. Ook zijn veel vrouwen bang dat ze zullen plassen als de G-plek wordt gestimuleerd. Sommige vrouwen denken dat het vocht dat ze verliezen tijdens hun orgasme urine is, en schamen zich daarvoor.

Dit berust volgens ons grotendeels op onwetendheid. Daarom deze informatieve site met een cursus over de G-plek: omdat seks, de G-plek, het orgasme en de vrouwelijke ejaculatie iets is om trots op te zijn, en om er ten volle van te genieten.

Hoe werkt deze site?
Deze site bestaat uit twee delen. Op het vrij toegankelijke gedeelte waar je je nu bevindt kun je wat algemene informatie vinden en een paar filmpjes over vrouwelijke ejaculatie.Wil je naar de cursus en/of meer filmpjes zien, dan moet je via een 0900-nummer inbellen naar het besloten gedeelte van de site. Je betaalt NIET per minuut, maar eenmalig een bedrag van 1,15 euro waarna je twee uur lang toegang hebt tot het besloten gedeelte. Dat is omgerekend naar minuten minder dan een cent per minuut!

Als je belt vanuit België bedragen de kosten 1,24 euro.

Wat kun je verwachten in de cursus? De cursus G-plek gaat over de G-plek en vrouwelijke ejaculatie. Waar zit de G-plek, wat is erover bekend? Hoe werkt het sprietsorgasme oftewel de vrouwelijke ejaculatie?
In deze cursus vind je antwoorden op deze vragen, standjes waarin je de G-plek kunt stimuleren, vragen over de G-plek en producten waarmee je de G-plek kunt stimuleren.

Hoe werkt het? Bel met je vaste telefoon of met je mobiele telefoon het nummer onderaan deze pagina. Ondertussen kun je gewoon je internetverbinding open laten staan.
Per telefoon krijg je een code. Die vul je in, vervolgens klik je op de grijze knop van de cursus van je keuze. Als je succesvol bent ingelogd verbreek je de verbinding. Het telefoontje duurt dus maar een paar seconden, de kosten worden verrekend met je telefoonrekening.

Naar de cursus G-plek
Bel met je vaste of mobiele telefoon 0900-26 65 266 (1,15 euro) en voer de code hieronder in:
Vanuit België bel je met je vaste of mobiele telefoon 0909-00069 (1,24 euro, dit nummer is alleen te bellen door abonnees van KPN belgie en het Telenet
Netwerk!) en voer de code hieronder in: